За да си успешна в бизнеса, преди всичко трябва да си успешна в семейството. Аз имам син и дъщеря, две внучки и прекрасен съпруг, който винаги ме подкрепя. Това ми дава спокойствието да се занимавам с моята работа, която обичам, разказва Ваня Гергова.

Пловдивчанката спечели приза „Най-добър организатор на ивенти“. Статуетката й бе връчена по време на годишните награди „Мисис Дама на годината 2016“. Над 200 дами кандидатстваха в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 8. Ваня заслужи приза заради факта, че повече от 15 години успешно управлява създадената от нея сватбена и парти агенция в Пловдив. Работата й е много красива, но отговорността да направи най-щастливия ден за хората още по-щастлив е изключително сериозна.

„Чувствам се прекрасно, оценена, с по-голямо самочувствие. Щастлива и благодарна съм. Обичам си работата. Подбрала съм професионален екип, който стои зад мен и без който не бих могла да постигна нищо”, сподели бизнес дамата.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени, които сами изграждат своето име и се гордеят с постиженията. „Те са майки, приятелки, делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден“, споделят организаторите.

Според Ваня Гергова всяка жена е дама по един или друг начин. Но зад приза „Дама на годината“ стоят много безсънни нощи, работа и маркетингова стратегия.

Източник: marica.bg

Leave a Comment